Antwoorden op al jullie vragen

Zie je rechtsboven de knop “Kom bij de club”, vul dit formulier in en onze secretaris neemt contact met je op.

De contributie in seizoen 2023/2024 is gesteld op 35,00 euro per lid.

Onder het menu “Contact” kun je het formulier aanklikken om de automatische incasso van de jaarlijkse contributie te starten. Dan vergeet je het nooit meer.

In principe 25 jaar of ouder, zit je net tegen de grens van 25 jaar aan, dan knijpen wij heus een oogje dicht. 

Elke old-timer brommer van 25 of ouder is welkom bij de club. Als de brommer maar voldoet aan de wetgeving.

Onder eigen verantwoordelijkheid doe je mee aan onze ritten, rijdt je te hard en krijg je een boete zul je deze zelf moeten betalen.

Bij een georganiseerde rit van de Vette Bougie zal altijd een bezemwagen meerijden. Vooraf wordt het telefoonnummer gecommuniceerd dat je kunt bellen bij brommer pech.

Elk lid mag een route uitzetten. Vooraf ga je lekker brommer rijden en zoek je de mooiste routes en plekken uit. Deze schrijf je op en dan zet je een route uit. Meldt deze vervolgens bij de secretaris en hij zet de rit op de planning.

Ja dat kan, er zijn genoeg ritten waar niet leden aan mee kunnen doen. Er wordt een klein bedrag gevraagd voor niet leden. Ben je wel lid dan mag je gratis meerijden. Destemeer reden om lid te worden.

Als je meedoet aan een rit kom je automatisch in contact met onze leden. Zo ontstaan ook vriendschappen. Je kunt het ook contact leggen met de secretaris, hij kan je op weg helpen.

Je pinpas meenemen is altijd goed maar wij adviseren je om tijdens een rit cashgeld mee te nemen. Het kan zomaar zijn dat wij bij een accomodatie komen waar je niet kunt pinnen.

Ja, Je krijgt een mooie clubpas van de Vette Bougie en deze moet je altijd bij hebben zodat je kan laten zien dat lid bent.

Stuur even een email naar secretaris@devettebougie.nl en hij bespreekt de mogelijkheden. Je krijgt zowiezo een banner op onze sponsor pagina en op de voorpagina van deze website. Op onze Facebook pagina laten wij regelmatig het logo ook voorbij komen in een Facebook post.

Heb je een vraag die hier niet bij staat? Stuur een email naar website@devettebougie.nl

0

100+ CLUBLEDEN

0

425+ FACEBOOK VRIENDEN

0

22.500+ KILOMETERS GEREDEN

Secretariaat

Toon Melgers
Burgemeester Roefslaan 10
5753 GZ, Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 244 430 15

CLUBHUIS

De Kroeg
Blassiusstraat 7
5754 AS Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 213 326 55

Nieuwbrief?

www.devettebougie.nl

2024 | Shelena Steevens

webmaster @ devettebougie.nl