De Vette Bougie is een vereniging waar je lid van kunt worden. Het bestuur van de Vette Bougie zorgt ervoor dat de vereniging financieel gezond blijft en pakken bestuurlijke zaken op. Zij fungeren als leiding van de vereniging met oog voor behoudt en continuering van de vereniging tevens zorgen zij ervoor dat de vereniging financieel gezond blijft. Het bestuur heeft een minimaal aantal van 3 leden waarvan een voorzitter, secretaris en penningmeester verplicht zijn daarnaast heeft het bestuursleden en in totaal is het bestuur in een oneven aantal. 

VET BESTUUR

Hendrik Wiegers
VOORZITTER
voorzitter@devettebougie.nl
ANTOON MELGERS
SECRETARIS
secretaris@devettebougie.nl
HENK VAN OOIJ
PENNINGMEESTER
penningmeester@devettebougie.nl
IVAN VAN OOSTERHOUT
BESTUURSLID
ivan@devettebougie.nl

VETTE COMMUNICATIE STERREN

contact: website@devettebougie.nl

HOE HET OOIT BEGON

Oldtimer Bromfietsclub “De Vette Bougie” te Deurne is opgericht op 9 oktober 1998 door een aantal oldtimer bromfietsliefhebbers. Op 20 april 2005 zijn de Statuten van de vereniging de vette Bougie notarieel vastgelegd door het toenmalige bestuur van de vereniging. De vereniging heeft als doel om de hobby van oude bromfietsen te bevorderen en gezamelijk toertochten te organiseren, dit alles in een sfeer van ontspanning en gezelligheid. De club is gegroeid van enkele leden bij oprichting tot momenteel ongeveer 100+ leden. De leden zijn in het bezit van een oldtimerbromfiets (25 jaar of ouder), en zijn ouder dan 16 jaar en vele leden steken de handen uit de mouwen bij het organiseren van een toertocht en/ of een ander evenement.

gebeurtenissen

Club historIe

1998

Oprichting van de Vette Bougie

De vette Bougie is opgericht op 9 oktober 1998 door een drietal enthousiaste oude brommer fanaten.

2005

Notariele vastleggging

op 20 april 2005 zijn de statuen van de Vette Bougie notarieel vastgelegd.

2023

Jubilarissen

In 2023 bestond de vereniging 25 jaar en dat moest gevierd worden met een feestavond en een jubileum rit. Tijdens de feestavond werden Jo van Dinther, Toon van Bussel en Henny Maas in het zonnetje gezet. Deze jubilarissen waren 25 jaar bij de vereniging.

2023

Bestuurswissel

Na 15 jaar houdt voorzitter Cor van Maris ermee op en draagt de voorzittershamer over aan Hendrik Wiegers. Ook Dorus Steevens die ruim 15 jaar in het bestuur heeft gezeten vertrekt uit het bestuur en wordt overgenomen door Ivan van Oosterhout.

0

100+ CLUBLEDEN

0

425+ FACEBOOK VRIENDEN

0

22.500+ KILOMETERS GEREDEN

Secretariaat

Toon Melgers
Burgemeester Roefslaan 10
5753 GZ, Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 244 430 15

CLUBHUIS

De Kroeg
Blassiusstraat 7
5754 AS Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 213 326 55

Nieuwbrief?

www.devettebougie.nl

2024 | Shelena Steevens

webmaster @ devettebougie.nl