VIDEO: 5-mei-2024

Het was zondag ochtend half 10 bij clubhuis de Kroeg dat de eerste fanatieke rijders aan komen gereden. Ook een aantal niet leden waren aanwezig om aan de toerrit mee te doen. Dat weet je als twee snelle brommers van een aanhangwagen afgeladen worden. Ook enkele deelnemers met zelfbouw Honda’s waren aanwezig uit de regio veghel. Al snel werden deze niet leden van harte welkom geheten bij de vette bougie. Het voelde frisjes aan maar het was droog. Dus tijd voor een bakje koffie en een koekje. 

Na inschrijving en aanmelden telde de toerrit 48 deelnemers. Na enkele instructies van Johan van den Heuvel werd er om 10:00 uur gestart met de toerrit die richting Bakel naar aarle Rixtel ging. Via Beek en Donk reed de stoet naar Sint oedenrode om samen te lunchen. Vooraf werd al doorgegeven aan de accommodatie met hoeveel personen we kwamen er de bediening kon het goed bijhouden.  Na een uur pauze reden de toerrit rijders door richting veghel en erp. Via Gemert, de mortel ging de Stoot terug naar Deurne.  Het was een mooie omgeving die Johan en Allen uitgezet hadden. Rijden door de bossen en langs het water gaven de toerrit een prachtig aanzicht. Nadat de stoet terug was bij het Clubhuis de kroeg in Deurne Zeilberg bood de Vette Bougie de deelnemers een drankje aan en bedankte alle deelnemers. 

Enkele deelnemers waren eerder uit de rit gestapt en wij van de Vette Bougie willen jullie heel hartelijk danken voor jullie deelname. 

Gelukkig waren er geen pechvogels dus Henny Maas had een rustig ritje met de bezem wagen. Hij mocht nog wel even een brommer maken met een stuk koperdraad en een tang.  Al om al was dit weer een fantastische eerste tocht en goed geregeld. Johan, Allen en deelnemers heel erg bedankt namens de Vette Bougie. 

Op naar 9 juni 2024 want dan organiseren Jan Bos, Henk Martens en Hendrik Wiegers de volgende toerrit. Het spreekt vanzelf dat je weer van harte welkom bent. Bekijk hier de registratie in 4K video van ruim 1 uur voorzien van lekkere oude knarren muziek. Voetjes van de vloer!

0

100+ CLUBLEDEN

0

425+ FACEBOOK VRIENDEN

0

22.500+ KILOMETERS GEREDEN

Secretariaat

Toon Melgers
Burgemeester Roefslaan 10
5753 GZ, Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 244 430 15

CLUBHUIS

De Kroeg
Blassiusstraat 7
5754 AS Deurne
Noord-Brabant
+31 (0) 6 213 326 55

Nieuwbrief?

www.devettebougie.nl

2024 | Shelena Steevens

webmaster @ devettebougie.nl